سماور ها جزو لوازم خانگی بسیار پر کاربرد در آشپزخانه های اکثر ما ایرانی ها هستند که در انواع مدل سماور گازی، سماور برقی و سماور نفتی و … تولید می شوند، طعم عالی چای هنوز هم از نایاب ترین طعم ها نزد ما ایرانیان است و هنوز نتوانسته است هیچ نوشیدنی جای این نوشیدنی گرم و دلچسب را در دورهمی های خانوادگی و دوستانه ما بگیرد. بعد از یک روز کاری و خسته کننده تنها چیزی که می تواند کمی از خستگی شما بکاهد یک نوشیدنی گرم با طعم عالی است. چای تنها نوشیدنی است که در اکثر کشورها به ویژه ایران محبوبیت خاصی دارد و از طرفداران زیادی برخوردار است.
حال دم کردن چای نیز به وسایلی نیاز دارد که به کمک آن وسیله آن را درست کنیم. این ابزار چیزی جز سماور نمی تواند باشد. شاید برخی تصور کنند که خرید آن امری ساده است اما با توجه به تنوع برند و شکل های گوناگون آن می توان گفت که انتخاب و خرید آن چندان کار ساده ای نیست.
حالا می خواهیم بدانیم چه نوع سماوری بخریم گازی یا برقی؟ هنگام خرید سماور به چه نکاتی باید توجه کرد؟ مناسبترین جنس برای سماور گازسوز کدام است؟ اگر قصد خرید این محصول را دارید با ما همراه باشید تا شما را بیشتر با سماور و نوع آن آشنا کنیم تا هنگام خرید راحت تر بتوانید محصول خود را انتخاب و خریداری کنید.
نقش سماور در درست کردن نوشیدنی های گرم و دلچسپ
در قدیم تنها راه درست کردن یک نوشیدنی دلچسب و لبریز سماور بود. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی می توان از راههایی گوناگونی این نوشیدنی را درست کرد. اما اگر می خواهید به راز خوش مزه بودن چای پی ببرید و دمنوش های سنتی ایرانی را بهتر و راحت تر درست کنید.
به شما پیشنهاد می کنیم به جای استفاده چای سازهای مدرن از یک سماور سنتی ایرانی بهره ببرید. به هر حال سماور وسیلهای است که علاوه بر درست کردن چای نقش اساسی در دکوراسیون آشپزخانه دارد. سماور نیز انواع گوناگونی دارد که ما در این مقاله به نوع گازی آن اشاره می کنیم.
مطالب مرتبط: سماور چیست؟ تاریخچه سماور، نحوه انتخاب بهترین سماور
مشاهده انواع مدل سماورهای برند برادران سیفی
چه نوع سماوری بخریم گازی یا برقی؟
اولین سوالی که باید به آن توجه کنیم این است که با وجود سماورهای جدید و پیشرفته برقی چرا باید سماور گازی خریداری کنیم. ابتدا باید نیاز خود را از داشتن سماور بررسی کنیم . مثلاً اگر می خواهید سماور خود را در جای قرار دهید که امکان نصب سماور برقی وجود ندارد پس ناچاری سماور گازی خریداری کنید یا اگر در جایی که امکان گاز رسانی در آن وجود ندارد ناچاری از سماور برقی استفاده کنید.
راهنمای خرید سماور گازی
آماده کردن یک چای خوش عطر و خوشمزه تنها به نحوی درست کردن بستگی ندارد بلکه به نوع و جنس وسیلهی که با آن درست می کنید بستگی دارد. خرید سماور گازی خوب و باکیفیت علاوه بر ظاهر زیبا و لوکس باید از مزایایی دیگری چون گنجایش، چنس بدنه، نوع شیر، ترموکوپل و … برخوردار باشد. حال برای خرید سماور گازی زیبا و باکیفیت با ما همراه باشید تا شما را با این محصول بیشتر آشنا کنیم.
مشاهده سماورهای گازی موجود در فروشگاه
معرفی مهمترین سماورهای گازی برند برادران سیفی موجود در فروشگاه
- سماور گازسوز 10 لیتری گروه صنعتی برادران سیفی مدل 2014
- سماور گازسوز 15 لیتری گروه صنعتی برادران سیفی مدل 2009
- سماور گازسوز 20 لیتری گروه صنعتی برادران سیفی مدل شکمی
- سماور گازسوز 6 لیتری گروه صنعتی برادران سیفی مدل صدفی
- سماور گازسوز 7 لیتری گروه صنعتی برادران سیفی مدل 2010
- سماور گازسوز 7 لیتری گروه صنعتی برادران سیفی مدل 2012
- سماور گازسوز 7 لیتری گروه صنعتی برادران سیفی مدل 2015
- سماور گازسوز 8 لیتری گروه صنعتی برادران سیفی مدل 2008
- سماور گازسوز 9 لیتری گروه صنعتی برادران سیفی مدل 2016
هنگام خرید سماور به چه نکاتی باید توجه کرد؟
- گنجایش
مهم ترین مزایایی که در خرید سماور باید به آن توجه ویژه ای کرد حجم یا گنجایش آن است. بیشتر سماورها دارای گنجایش ۴، ۶، ۸ لیتری هستند. اگر جزوه خانواده های هستید که کم جمعیت اند یا زیاد خواهان نوشیدنی چای نیستید می توانید با حجم ۴ لیتری خریداری کنید.
اما اگر جزوه خانواده های پرجمعیت هستید یا مصرف چای در خانواده شما زیاد است می توانید از سماورهای با گنجایش بالا چون ۶ الی ۸ لیتری استفاده کنید. پس از خرید باید به این مسئله توجه کرد تا مجبور به هزینهی دوباره برای خرید آن نشوید.
- جنس بدنه
عامل دیگری که باید به آن توجه کرد جنس بدنهی آن است. جنس بدنهی اکثر سماورهای موجود در بازار از استیل یا آلیاژ برنج است. جنس برنج از استیل بهتر است و بیشتر طراحان و تولیدکنندگان سماورهای باکیفیت و مشهور جنس آلیاژ برنج را برای محصول خود انتخاب می کنند.
چون این جنس نسبت به جنس های دیگر کمتر رسوب می کند و علاوه بر این در برابر حرارت و خوردگی مقاومت بیشتری دارد. مهم ترین مزایایی این آلیاژ این است که نقش مهمی برای سلامتی ما انسان ها دارد چون سبب آزاد کردن روی و مس در بدن ما می شود.
حال به واسطه ی این مزایایی که دارد سبب شده که مصرف کنندگان بیشتر خواستار این نوع سماورها باشند. به این دلیل افراد سودجو در ساخت این سماورها از آلیاژ سرب استفاده می کنند که این ماده بسیار خطرناک است. پس در خرید آن ها دقت کنید که بهترین و باکیفیت ترین را انتخاب نماید.
- پوشش بدنه
بیشتر سماورهای موجود در بازار از پوشش نیکل و کروم هستند. چون این پوشش به آن ها ظاهری زیبا و کلاسیک می دهد. شرکت های معتبر سعی می کنند محصولات خود را از جنس نیکل و کروم تولید کنند و هم ظاهری صاف و صیقلی به آن ها می دهند تا علاوه بر زیبایی به راحتی نیز تمیز شود.
- جنس دستهها
زمانی که سماور به جوش می آید سبب گرم شدن دسته های آن می شود و اگر از جنس خوب و مرغوبی درست نشده باشند در اثر حرارت می سوزند و زود فسرده خواهند شد و خطر آتش سوزی نیز بالا می رود.
سعی کنید هنگام خرید سماوری را انتخاب کنید که جنس دسته های آن از بدنهی سماور باشد که مقاومت بالایی در برابر حرارت داشته باشد.
حتما کف سماور را بررسی کنید!
- جنس کف سماور
هنگام خرید سماور حتماً به کف آن توجه کنید. محصولی را انتخاب نمایید که از ضخامت و مقاومت بالایی برخوردار باشد چون این فاکتور سبب می شود سماور شما دوام بالای داشته و در نتیجه عمر طولانی تری خواهد داشت.
- ترموکوپل
داشتن ترموکوپل برای سماور های گازی امری ضروری است. چون اگر سماور شما دارای ترموکوپل باشد هنگام خاموش شدن ناگهانی سماور، گاز آن خود به خود قطع می شود و از هرگونه آتش سوزی یا خطر های دیگر در آمان می باشید.
این مزایایی سبب می شود امنیت دستگاه شما بالا رود. پس به وجود ترموکوپل در سماور گازی خود توجه کنید که حتماً سماوری را انتخاب کنید که دارای شیر ترموکوپل دار باشد.
- ترموسوئیچ
ترموسوئیچ، مکانیسمی است که با آن درجه حرارت دستگاه شما اندازه گیری می شود. این مزایا در سماور های گازی سبب می شود که هنگام روشن بودن سماور و تمام شدن آب آن سماور خود با خود خاموش شود و از آسیب رسیدن به سماور شما جلوگیری کند.
این آپشن بر روی سماور شما کاملاً اختیاری است اما اگر هوش و حواس درست حسابی ندارید یا به دلیل مشغلههای کاری که دارید زیاد حواستان به برخی کارها نیست به شما پیشنهاد می کنیم که محصولی را خریداری کنید که دارای ترموسوئیچ باشد.
- نشان استاندارد
آخرین مورد و البته مهمترین نوع ویژگی که باید در خرید به آن زیاد توجه ویژهای کرد نشان استاندارد است. در خرید محصول دقت کنید که سماور شما دارای نشان استاندارد باشد اگر چه نشان استاندار به تنهایی تضمین کالای شما را بالا نمی برد. دقت کنید هنگام خرید علاوه بر نشان استاندارد دارای برچسب انرژی و گارانتی باشد.
مناسبترین جنس برای سماور گازسوز کدام است؟
همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم بهترین جنس برای سماور گازی جنس آلیاژ برنج و استیل است. اما دقت کنید که هنگام خرید جنس آلیاژ برنج را خریداری کنید چون هم از نظر مقاومت بهتر است و هم در سلامتی ما انسان ها نقش اساسی دارد.
مصرف انرژی در کدام نوع سماورها کمتر است؟
اگر جزوه خانواده های هستید که کمتر از این محصول استفاده می کنید این مزایا چندان مهم نیست. اما اگر این وسیله در خانواده شما پر مصرف است باید به آن توجه ویژه ای کرد. به این خانواده ها نوع گازسوز را پیشنهاد می کنیم چون هزینهی گاز در ایران نسبت به برق کمتر است. فراموش نکنید که هنگام خرید به برچسب انرژی ان توجه کنید.
بهترین مارک سماور گازی چه مارکی است؟
اگر قصد خرید سماور گازی خوب و با کیفیت و کارایی عالی را دارید به شما پیشنهاد می کنیم که به سایت ناومال مراجعه کنید تا با بهترین برند از سماورها آشنا شوید.
سمت سماور هایی با قیمت ارزان و تقلبی نروید!
سماور به دلیل آن که به صورت مکرر در طول روز از آن استفاده می کنید هنگام خرید به دنبال جنسی خوب و باکیفیت باشید که بتوانید چندین سال بدون هیچ گونه عیبی از آن استفاده کنید. همیشه بهتر است برای اجناس با کیفیت هزینهی بالای را صرف کنید.
برای شاید مطالعه بیشتر : معرفی چند مورد از بهترین و باکیفیت ترین سماورهای برقی
کلام آخر
ما در این مقاله سعی کردیم به شما در مورد اینکه چه نوع سماوری بخریم گازی یا برقی؟ و هنگام خرید سماور به چه نکاتی باید توجه کرد؟ همچنین مناسبترین جنس برای سماور گازسوز کدام است؟ توضیح دهیم. همانطور که مشاهده کردید این محصول در انواع سایز وجود دارد که هر سایز مختص یک خانوار است. همچنین باید به محل نصب آن نیز توجه کرد تا بتوانید نوعی را انتخاب کنید که بعد از مدتی پشیمان نشوید و دوباره هزینهی بالایی را صرف آن نکنید.
دقت کنید که سماور گازی را خریداری کنید که با توجه به نیاز شما باشد و توجه کنید که محصولی را خریداری کنید علاوه بر مزایایی که دارد از نظر قیمت نیز مقرون به صرفه باشد. امیدوارم توانسته باشیم در خرید سماور گازی به شما کمک کرده باشیم.
2 نظر در “چه نوع سماوری بخریم گازی یا برقی؟”